Usein kysyttyä

K: Mitä on ACTIWHEY® proteiini?

V: ACTIWHEY® on aktivoitu heraproteiini. Uniq Bioresearch Oy:n patentoima hellävarainen menetelmä lisää luonnollisella tavalla WPC: n (heraproteiinikonsentraatin) antioksidatiivisuutta yli 300%. ACTIWHEY sisältää 20% aktivoitua heraproteiinia (ACTIWHEY) ja 80% suomalaista laadukasta heraproteiinia.

K: Kuinka kauan tarvitsee käyttää ACTIWHEY®:tä, jotta voi nähdä tuloksia?

V: Edut ACTIWHEY®:n käytössä voidaan nähdä keskimäärin 30 päivässä. Yksilöllisiä eroja voi kuitenkin ilmetä.

K: Miten se toimii?

V: ACTIWHEY®:ssä on enemmän avoimia (rikkivety-sidoksia) SH-ryhmiä, jotka lisäävät ACTIWHEY®:n antioksidatiivisia ominaisuuksia, kuin tavallinen heraproteiini, lisäten ACTIWHEY®:n terveyshyötyjä.

K: Onko turvallista käyttää ACTIWHEY:tä?

V: EFSA/EVIRA (European Food Safety Authority) on listannut ACTIWHEY®:n turvallisten elintarvikkeiden listalle ja vastaava Yhdysvaltojen FDA GRAS ilmoitus on vireillä.

K: Mistä voin ostaa ACTIWHEY proteiinia?

V: ACTIWHEY®:tä saa kaikista hyvin varustetuista terveystuotekaupoista. Katso lista kohdasta jälleenmyyjät.

K: Miten saan parhaan edun ACTIWHEY®:stä?

V: ACTIWHEY® on parasta, kun sen nauttii ACTIWHEY®-pirtelönä aamupalan yhteydessä tai korvaa esim. yhden aterian, mikäli ei ehdi aamiaiselle tai lounaalle. Lisäksi ACTIWHEY:tä voi käyttää rasittavan liikuntasuorituksen jälkeisenä palautusjuomana suosikkijuomassa.

K: Mitä jos vahingossa on käyttänyt liikaa ACTIWHEY:tä?

V: ACTIWHEY on ruoka-aine, joka sisältää hyvää ravitsevaa proteiinia, useat urheilija-asiakkaamme käyttävät tilapäisesti suurempia annoksia kuin suositeltu 30-50 g päivässä. Emme kuitenkaan suosittele suurempaa annosta, kuin mikä on ACTIWHEY®:n annossuositus.

K: Onko ACTIWHEY:ssä® paljon suolaa?

V: ACTIWHEY® sisältää vain hyvin vähän suolaa, jota on tavallisestikin maidossa läsnä.

K: Kuinka paljon laktoosia ACTIWHEY®:ssä on?

V: ACTIWHEY® on vähälaktoosinen ja sisältää alle 1 g laktoosia/ 100 g. Suurin osa asiakkaistamme, jotka ovat laktoosi-intolerantteja, eivät ole reagoineet ACTIWHEY®:hin, kun ovat käyttäneet tuotettamme.

K: Miltä ACTIWHEY® maistuu?

V: Se maistuu hyvältä ja lisää ruokavalioon proteiinipitoisuutta. ACTIWHEY- proteiinia voidaan maustaa sekoittamalla siihen esim. kaakaota, vaniljaa, marjoja tai hedelmiä.
ACTIWHEY® on moniin markkinoilla oleviin heraproteiini tuotteisiin verrattuna, hyvän makuista heraproteiinia. Lähimpänä pelkän ACTIWHEY®:n makua olisi todennäköisesti kuivamaitojauhe.

K: Miten ACTIWHEY®:tä käytetään?

V: Käytä ACTIWHEY® -proteiinia 20-30 g päivässä (1 dl vastaa 30 g) mielellään kahdessa erässä, sekoitettuna esim. mehuun, jogurttiin, piimään tai marjapirtelöön. Voit myös maustaa ACTIWHEY-proteiinin kaakaolla tai vaniljalla. ACTIWHEY® ei pidä käyttää monipuolisen ravinnon korvikkeena.
Tarkista nettisivuiltamme reseptejä miten käyttää ACTIWHEY®:tä RESEPTEJÄ osiossamme.

K: Voinko käyttää ACTIWHEY®:tä kun olen raskaana tai imetän?

V: Kyllä, ACTIWHEY® on hyvä proteiinin ja ravinnon lähde.

K: Miten voin tulla ACTIWHEY® jälleenmyyjäksi?

V: Suomessa Jälleenmyyjistä vastaa Biomed Oy www.biomed.fi Lisätietoja jälleenmyynnistä muissa maissa ota yhteyttä valmistajaan ota Uniq Bioresearch Oy:n Myynti-osastoon www.uniqbioresearch.com .

Actiwhey