ACTIWHEY® heraproteiinijauhe

ACTIWHEY® on heraproteiini, jonka Uniq Bioresearch Oy aktivoi kehittämällään ja patentoimallaan menetelmällä aktiiviseksi heraproteiiniksi. ACTIWHEY®:ssä sulfidisidokset on avattu avoimeksi SH-ryhmiksi, jolloin sen luonnollinen antioksidanttisuus moninkertaistuu tavalliseen heraproteiiniin verrattuna.

ACTIWHEY® on korkealuokkainen proteiinin lähde, joka imeytyy hyvin. ACTIWHEY® sopii kaikille urheilijoille, laihduttajille ja niille, jotka ovat kiinnostuneita terveydestään ja haluavat lisätä ruokavalioonsa erinomaista proteiinia.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että heraproteiini auttaa lihaksia palautumaan raskaan harjoittelun tai urheilusuorituksen jälkeen.

ACTIWHEY® sisältää elintärkeitä (BCAA) aminohappoja ja glutamiiinia, joilla on vaikutusta lihasten hyvinvointiin ja lihasmassan pysyvyyteen.

Ultrasuodatuksen ansiosta ACTIWHEY®:ssä on kaikkia mineraaleja tallella ja proteiini on aktiivisessa muodossa, jolloin se hydrolisoituu nopeammin, kuin tavalliset proteiinit.

 

Actiwhey esitteet ovat PDF muodossa ja materiaalien katselu voi vaatia selaimen asetuksien tarkastamisen, jotta ne näkyvät oikealla tavalla. Voit myös tallentaa tiedoston levyasemalle valitsemalla “tallenna levylle”- vaihtoehdon, tämä voi vaatia hiiren oikeanpuoleisen painikkeen painamista tiedoston kohdalla. Mac laitteiden käyttäjältä se tapahtuu yleensä painamalla “ctrl”- näppäintä ja hiiren painiketta.

ACTIWHEY® Microencapsulation (EN)
ACTIWHEY® Yleisesite (FI)
ACTIWHEY® 80/20 Proteiinijauhe tuote-esite (FI)
ACTIWHEY® Opportunity (EN)

powder2