Miten sitä käytetään

ACTIWHEY® on helppo käyttää ja sitä on helppo lisätä lähes mihin tahansa ruokaan, juomaan, tai jälkiruokaan, johon halutaan saada lisää hyvää proteiinia.

ACTIWHEY® on todella miellyttävän ja luonnollisen makuinen. Voit tehdä suosikkiateriastasi terveellisemmän lisäämällä ruokalusikallinen ACTIWHEY®tä siihen.

Kokeile sitä myös ACTIWHEY®tä smoothieen, jogurtteihin, dipiin tai muihin maitotuotteisiin saadaksesi terveellisemmän aterian, jossa täyteläinen suutuntuman ilman rasvaa. Voit myös parantaa eri leivonnaisten, pannukakkujen ja jälkiruokien rakennetta lisäämällä hieman ACTIWHEY®tä niihin.

Kuvittele kuumaa kaakaota, kahvia, mehuja tai keittoja, jossa lisänä ACTIWHEY®tä.

Käy myös tutustumassa ACTIWHEY®-resepteihin täältä.

Sekoitusvinkki:
Helpoin tapa sekoittaa ACTIWHEY® mihin tahansa juomaan, on lisätä ensin pieni määrä nestettä jauheannokseen. Sekoita kunnes siitä tulee tahna, jonka jälkeen voit lisätä loput nesteestä lasiin tai astiaan ja sekoittaa lopullinen annos. Tehosekoittimessa tai cocktail mikserissä ainesosat voidaan sekoittaa kaikki yhdellä kertaa.

Huomio:
ACTIWHEY®tä voi saada rakeisen rakenteen, jos se sekoitetaan hyvin kuumaan nesteeseen, se ei kuitenkaan vaikuta tuotteen laatuun tai toimivuuteen.

cocktail2