Tuotteet

ACTIWHEY® heraproteiinijauhe

ACTIWHEY® on puhtainta luonnollista ravintorikasta aktivoitua heraproteiinia. Se on erinomainen magnesiumin, kalsiumin, sitraattien ja kaliumin lähde. Lisäksi ACTIWHEY® ssä on muita terveydelle tärkeitä ainesosia, joita kehosi tarvitsee.

Se parempi heraproteiini

ACTIWHEY® on heraproteiini, jonka Uniq Bioresearch Oy aktivoi kehittämällään ja patentoimallaan hellävaraisella menetelmällään aktiiviseksi heraproteiiniksi. Aktivointi lisää luonnollisten avoimien SH-ryhmien määrää avaamalla heraproteiinissa olevia molekyylisidoksia.

Aktivoidussa heraproteiinissa on kolminkertainen määrä SH-ryhmiä verrattuna tavalliseen heraproteiiniin. Actiwheyssä on 20% aktivoitua heraproteiinia ja 80% tavanomaista eli siten Actiwheyssä on 40% enemmän SH-ryhmiä kuin tavallisessa heraproteiinissa. Actiwhey heraproteiinin tioliryhmät eivät tee hengityksestä pahanhajuista ja maku on hyvin mieto.

ACTIWHEY® on se parempi heraproteiini ja ravinnon lähde erilaisille asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita ylläpitämään hyvää terveyttä ja hyvinvointia.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että heraproteiini auttaa lihaksia palautumaan raskaan harjoittelun tai urheilusuorituksen jälkeen.

ACTIWHEY® sisältää elintärkeitä (BCAA) aminohappoja ja glutamiinia, joilla on vaikutusta lihasten hyvinvointiin ja lihasmassan pysyvyyteen.

Ultrasuodatuksen ansiosta ACTIWHEY®:ssä on kaikkia mineraaleja tallella ja proteiini on aktiivisessa muodossa, jolloin se nopeuttaa ruuan sulamista ruuansulatusjärjestelmässämme sekä mahdollistaa nopeamman ainesosien käyttöönoton, kuin tavalliset proteiinit.

pack_white