Usein kysyttyä

Mitä on ACTIWHEY® proteiini?

ACTIWHEY® on aktivoitu heraproteiini. Uniq Bioresearch Oy:n patentoima hellävarainen menetelmä lisää luonnollisella tavalla WPC: n (heraproteiinikonsentraatin) antioksidatiivisuutta yli 300%. ACTIWHEY sisältää 20% aktivoitua heraproteiinia (ACTIWHEY) ja 80% suomalaista laadukasta heraproteiinia.

Miten se toimii?

ACTIWHEY®:ssä on enemmän avoimia (rikkivety-sidoksia) SH-ryhmiä, jotka lisäävät ACTIWHEY®:n antioksidatiivisia ominaisuuksia, kuin tavallinen heraproteiini, lisäten ACTIWHEY®:n terveyshyötyjä.

Miten saan parhaan edun ACTIWHEY®:stä?

ACTIWHEY® on parasta, kun sen nauttii esimerkiksi pirtelönä aamupalan yhteydessä tai sillä voi halutessaan korvata myös yhden aterian, mikäli ei ehdi aamiaiselle tai lounaalle. Lisäksi ACTIWHEY®:tä voi käyttää rasittavan liikuntasuorituksen jälkeisenä palautusjuomana suosikkijuomassa

Mitä jos vahingossa on käyttänyt liikaa ACTIWHEY®:tä?

ACTIWHEY® on ruoka-aine, joka sisältää laadukasta ja ravitsevaa proteiinia, useat urheilija-asiakkaamme käyttävät tilapäisesti suurempia annoksia kuin suositeltu 30-50 g päivässä. Emme kuitenkaan suosittele suurempaa annosta, kuin mikä on ACTIWHEY®:n annossuositus.

Kuinka paljon laktoosia ACTIWHEY®:ssä on?

ACTIWHEY® on vähälaktoosinen ja sisältää alle 1 g laktoosia/ 100 g. Suurin osa asiakkaistamme, jotka ovat laktoosi-intolerantteja, eivät ole reagoineet ACTIWHEY®:hin, kun ovat käyttäneet tuotettamme.

Miltä ACTIWHEY® maistuu?

“Se maistuu miedolta ja maitomaiselta. ACTIWHEY®-heraproteiinia voidaan maustaa sekoittamalla siihen esim. kaakaota, vaniljaa, marjoja tai hedelmiä.
ACTIWHEY® on moniin markkinoilla oleviin heraproteiinituotteisiin verrattuna on erittäin hyvän makuinen proteiinituote.”